Huh, onpas pitkä tovi, kun on viimeksi päivitelty. On hieman hektistä ja kiireistä tupannut olemaan.

Tytöille kuuluu hyvää, ollaan palattu lomilta arkeen ja treenitkin ovat pyörähtäneet mukavasti käyntiin. Milan kanssa käydään koirakoulu kompassin Toko-C ryhmässä, joka on tarkoitettu kisoihin meneville. Ei todellaakan olla vielä kisakunnossa, mutta hiljaa hyvä tulee. Heti ekojen treenien jälkeen Mila päätti juosta juoksut ja heti jouduttiin karenssiin tottiksesta, mutta taas ollaan mukana menossa.Ollaan treenailtu ihan alokasluokan liikkeitä, mutta myös ylemmistä luokista mm. noutoa ja ruutua. Neiti nauttii kovasti olostaan siellä ja tekee innokkaasti. Tottiksen lisäksi Ville on ahkerasti treenannut taipparijuttuja Milan kanssa. 1-2 viikossa ollaan ajeltu Hyvinkäälle Riikan oppeihin ja sitten lisäksi tehty kotona aina jotain pientä. Juoksutkin sopivasti sotkivat näitäkin treenejä, alkuunsa neiti ei antanut juoksujen häiritä työskentelyä, mutta sitten tärppipäivien aikana sekosi ihan täysin. Nyt sit yritetään paikkailla ja nollailla sitä katastrofiviikkoa Taisi neiti rakastua erääseen ihanaan rotweileriin lenkillä, kun sen perään piti vielä karatakin, että sai aamutuimaan kello 7 hakea sitä ympäri Kaivokselaa. Että sellaista.

Nettakin on päässyt vähän treenaileen ja näyttämään pikkusiskolleen mallia. Tottista ja vähän noutojakin on tehty, voi kun se nauttii tekemisestä niin paljon, että sen häntäkin pyörii ihan miten sattuu

Mila kävi virallisissa kuvauksissa jokin aika sitten ja sieltähän saapui mukavaa luettavaa, kun lonkat A/A, Polvet 0/0 ja kyynärät 0/0. Silmäpeilaukset ovat vielä edessä parin viikon päästä, toivottavasti sieltäkin tulee yhtä hyviä tuloksia.