Viikkoa ennen pääsiäistä oltiin Villen ja koirien kanssa Liedossa, Turun lähellä, veljeni ja hänen perheensä luona. Perheeseen kuuluu siis Laura ja 4 koiraa sekä hevonen. (www.giron.fi) Luka ja Roope olivat neitien kimpussa koko ajan ja Milasta paljastui uusia puolia. Se ei päästänyt kertaakaan poikia niskan päälle tai hyppäämään selkään, vaan ärisi heille. Sitten se löysi pihalta luun, jota suojeli kans ja ylpeänä käveli sen kanssa! Laura antoi hyviä vinkkejä Milan noudon harjoitteluun ja saatiinkiin pitäminen onnistumaan hyvin tunnarikapulalla, mutta ei damilla. Eiköhän se siitä vielä. Minä kävin ratsastamassa Lauran hevosella ja treenailtiin siinäkin monenlaisia juttuja ja oli oikein hauskaa!! Seuraavana päivänä oli hyvin jalat vähän kipeänä :)

Pääsiäisen vietossa oltiin Rukalla ja meitä suosi ihanat ilmat! Hiihdettiin koirien kanssa ja ilman joka päivä, lumikenkäiltiin 8km, lasketeltiin ja ulkoiltiin paljon! Koirat nautti, samoin me :)

Milan treenailut on päässyt viime viikkoina jäämään vähälle, mutta täytyy taas aloittaa. Mejäileen päästään pian, kun lunta ei enää ole metsissäkään ja tottista pitää ottaa myös sekä tietty nomeilua. Neiti kuitenkin tottelee tosi hyvin, myös muita kuin meitä, mikä on tosi kiva. Tietää että voi jättää hoitoon ja voi luottaa siihen että ne osaa olla nätisti. Kuvia tulossa touhuista pian, kunhan kameran saan pohjoisesta, jonka onnistuneesti unohdin sinne :)